Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ковелі колектив ліцею №11 зібрав 177 тисяч гривень на дрони-камікадзе

«Наші воїни тримають позиції на фронті, а ми це маємо робити в тилу».

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі колектив ліцею №11 зібрав 177 тисяч гривень на дрони-камікадзе

Весело, дружно і дуже смачно сьогодні було на подвір’ї ліцею №11, де усі зібрались на благодійний ярмарок «Разом до Перемоги!»

Учні, вчителі, діти принесли багато цікавого. Найбільше - різноманітної випічки, яку міг придбати кожен охочий і доєднатись до збору коштів для ЗСУ.

Про це інформують у Ковельській міськраді.

 

 Це уже не перша подібна акція у закладі. Минулої осені ліцей №11 наярмаркував 67 тисяч на безпілотник. Навесні виручили 108 тисяч гривень. Вчителі, працівники ще додали до цієї суми і купили автомобіль для захисників.

- Придбали ми уже для воїнів старлінк, виготовляли у школі зарядні пристрої. Наразі плануємо за виручені кошти закупити дрони-камікадзе для Збройних Сил, бо це на сьогодні є дуже важливим. Хочеться, щоб вони допомогли наблизили нашу Перемогу. Не можна заспокоюватись, бо на фронті зараз дуже важко. І нині у пріоритеті для усіх нас має бути допомога військовим, - ділиться директор закладу Галина Сидорук.

 

 Для учнів також на заході організували й інші локації. Про свою роботу дітворі розповідали поліцейські, рятувальники, мобільна група соціально-психологічної допомоги для постраждалих від домашнього насильства. Студенти медколеджу навчали охочих надавати першу медичну допомогу. Наймолодших розважали аніматори агенції «Шоколад».

Класний керівник п’ятикласників Руслана Гусак каже, що діти дуже хочуть брати участь в таких заходах.

 

 - Дуже рада, що у мене такі дружні батьки, діти, що ми разом так гарно підготувались. Наші воїни тримають позиції на фронті, а ми це маємо робити в тилу.

На ярмарку побували міський голова Ігор Чайка та його заступниця Наталія Маленицька. Мер подякував організаторам за прекрасний захід, дітям — за активність і бажання зробити свій внесок у Перемогу.

- Поспілкувався з дітьми, це їх дуже надихає, адже вони готуються до ярмарку задовго, випікають смаколики. Такі ініціативи ми завжди підтримуємо. Спасибі нашим дітям, вчителям, батькам за їх позицію, патріотизм, бажання допомагати нашим захисникам, - додав мер.

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel