Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Волинь у сльозах: на фронті загинули ще 4 наших земляків

Вічна пам’ять і слава героям!

Фото із сайту ukr.net.

Волинь у сльозах: на фронті загинули ще 4 наших земляків

У нашій області тривалі дні жалоби

6 листопада в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волинської області.

Це – Анатолій Любчик, Володимир Остров, Віталій Козловський і Роман Доманов, інформує «Суспільне Луцьк».

Володимир Остров

3 листопада в результаті обстрілу поблизу населеного пункту Першотравневе Куп'янського району Харківської області загинув військовий з села Тростянка Володимир Остров, повідомили у Копачівській громаді.

Володимир Остров.
Володимир Остров. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Полеглому захиснику було 45 років, він служив на посаді гранатометника механізованого відділення. В громаді оголосили п'ятиденну жалобу.

Віталій Козловський

На війні також загинув військовослужбовець із села Заболоття Віталій Козловський. Як повідомили у громаді, бійцю було 47 років.

Віталій Козловський.
Віталій Козловський. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Стрілець-снайпер механізованого відділення загинув 2 листопада в результаті обстрілу. Дату та місце прощання у громаді сповістять пізніше.

Роман Доманов

Лучанину Роману Доманову було 34 роки. За даними міської ради, солдат служив на посаді радіотелефоніста мінометного взводу.

Роман Доманов.
Роман Доманов. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Військовослужбовець загинув 2 листопада під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Анатолій Любчик

Про втрату також повідомили у Любешівській громаді — на війні загинув 48-річний волинянин Анатолій Любчик. Бійця понад рік вважали зниклим безвісти.

Анатолій Любчик.
Анатолій Любчик. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Наразі відомо, що молодший сержант загинув 23 травня 2022 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області.

Вічна пам’ять і слава героям!

Читайте також: «Помічника Залужного підірвали у Київській області».

Реклама Google

Telegram Channel