Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Волинянка виграла 10 тисяч євро на свій проєкт з переробки відходів

Так тримати!

Фото: business.rayon.in.ua.

Волинянка виграла 10 тисяч євро на свій проєкт з переробки відходів

Волинський проєкт з переробки органіки в органічне добриво біогумусу «Зелена ферма» виборов перше місце у програмі підтримки жінок-підприємиць та стартапів в агропродовольчому секторі «Empowering Women in Agrifood» від EIT Food

Фінальний форум програми відбувся у Києві. Під час заходу учасниці презентували 10 стартапів та бізнес-ідей інвесторам і журі EWA Ukraine Pitch Competition.

Про це повідомила переможниця програми Юлія Ютовець, пише видання Район.Бізнес.

«Було багато роботи та підготовки з менторами та наставниками. Дуже дякую іншим крутим та сильним учасницям, які вмотивували до серйозної підготовки до захисту проєкту. Дякую ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку» за підтримку стартапів та жіночого підприємництва в Україні.

Наша перемога це не просто 10 тисяч євро, це нове технологічне обладнання, яке сприятиме переходу бізнесу в Україні та держави до цивілізованого поводження з органічними відходами», – написала переможниця Юлія Ютовець.

Юлія зауважила, що «Зелена ферма» – це центр збору садових та органічних відходів, які переробляються за допомогою каліфорнійського черв’яка, в результаті чого утворюється універсальне органічне добриво біогумус.  

Юлія додала, що кошти використають для придбання обладнання, яке необхідне для пероробки органічних відходів.

Довідково: EIT Food – найбільша європейська ініціатива підтримки інновацій в сфері харчових технологій, створена як консорціум ключових бізнес-гравців в харчовій промисловості, стартапів, дослідницьких центрів та університетів з усієї Європи. EIT Food реалізовує Європейський інститут інновацій і технологій (EIT), який є незалежним органом Європейського Союзу, створеним для впровадження інновацій в Європі.

Читайте також: Визначили, де на Волині найкращі сільські клуби.

Реклама Google

Telegram Channel