Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Луческу розповів, чи спілкується з Тимощуком

Мірча Луческу.

Фото isport.

Луческу розповів, чи спілкується з Тимощуком

Колишній головний тренер київського «Динамо» та донецького «Шахтаря» Мірча Луческу зізнався, що періодично спілкується зі зрадником України Анатолієм Тимощуком

 

 

 Крім того, 78-річний фахівець не виключив свого повернення до Росії, де він у сезоні 2016/17 працював з санкт-петербурзьким «Зенітом».

Про це Луческу розповів в інтерв'ю пропагандистському виданню «Спорт-Экспресс», пише «Обозреватель». За його словами, він не збирається завершувати свою тренерську кар'єру, а також уважно стежить за успіхами свого колишнього російського клубу, домінування якого в чемпіонаті країни відверто висміюється.

«У мене є пропозиції. Відчуваю я себе добре! Немає жодних проблем – ані фізичних, ані ментальних. Робота в Росії? Пройшло зовсім небагато часу з того дня, як я пішов з клубу, через місяць ситуація з майбутнім стане більш зрозумілою. Можу сказати, що я поважаю всі країни. Спостерігаю за «Зенітом», радію успіхам Семака. Іноді спілкуюся з Тимощуком, з Семаком. З теплотою згадую той час, коли я тренував «Зеніт», – сказав Луческу.

 

 Нагадаємо, Луческу подав у відставку з посади головного тренера «Динамо» після поразки команди у принциповому протистоянні з донецьким «Шахтарем». Після цього фіаско кияни залишились на сьомому місці у турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від лідера на 10 очок. Румун очолив киян улітку 2020 року. Під його керівництвом команда одного разу виграла чемпіонат та кубок України.

Реклама Google

Telegram Channel