Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
На Горохівщині підбили підсумки футбольного сезону-2023 (Фото)

Все для Перемоги!

Фото: Facebook.

На Горохівщині підбили підсумки футбольного сезону-2023 (Фото)

Нагородження призерів чемпіонату відбулося в НД «Просвіта»

Спортсмени хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх полеглих у кривавій загарбницькій війні та подякували Збройним Силам України за можливість займатися спортом та досягати високих результатів. З вітальними словами до присутніх звернулися начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Володимир Зінчук та голова федерації футболу Горохівщини Юрій Лащук. Про це пишуть на сторінці Горохівської міської ради у Facebook.

Перше місце у вищій лізі зайняла команда ФК «Міщани-Агропродукт», срібний призер - ФК «Легіон ТГ», бронзовий призер - ФК «Цегів».

Переможець першої ліги ФК «Підбереззя», срібний призер - ФК «Дежа», бронзовий призер - СК «»Блудів.

За вагомий внесок у розвиток футболу та фінансову підтримку Грамотою відзначено голову Горохівської громади Віктора Годика.

За вагомий внесок у розвиток футболу та фінансову підтримку Грамотою відзначено голову Горохівської громади Віктора Годика.

За вагомий внесок у футбольний медіасезон чемпіонату (інтерв'ю, фото, відео) для інстаграм сторінки Федерації нагороджено Катерину Маціюк, Софію Бацмай, Мар’яну Лащук.

У номінації «Зірка медіа сезону - рубрика інтерв'ю» переміг Роман Парадуха (ФК «Сокіл Мирків»). В номінації «Інстагол» кращим був гол Панасюка Тараса (ФК «Бубнів»). У номінації «Fair play» (команда яка набрала найменше попереджень протягом сезону) у вищій лізі переможцем стала команда ФК «ЛК Козлів», у першій лізі - команда ФК «ЛЗД» (Скобелка). У номінації «Кращий воротар» вищої ліги переміг гравець ФК «Бубнів» Валерій Сумкін, першої ліги - гравець ФК «Дежа» Максим Міщук. У номінації «Кращий бомбардир» вищої ліги відзначений гравець ФК «Цегів» Владислав Романюк, у першій лізі кращим бомбардиром став гравець СК «Блудів» Олександр Мельник. У номінації «Кращий гравець» у вищій лізі переміг гравець ФК «Легіон ТГ» Андрій Демський, у першій лізі - гравець ФК «Підбереззя» Іван Головченко.

Протягом футбольного сезону постійно проводилися матчі на підтримку Збройних Сил України, на зібрані кошти закуплено вкрай необхідну амуніцію та транспортні засоби. Федерація футболу передала кошти у сумі 13 тисяч гривень з власного благодійного фонду керівнику громадської організації «Щит» Віталію Гладуну.

Слава Україні! Слава Збройним Силам Україні!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Читайте також: «Школярі з Волині передали вчителю на передову цінний оберіг (Фото)».

 
 
 
 
 
 
 

Реклама Google

Telegram Channel