Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Ковельське МТМО допомагає військовим, яким ампутували кінцівки, з протезуванням

Пацієнт сам обирає виробника, який співпрацює з Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю.

Фото Ковельське МТМО.

Ковельське МТМО допомагає військовим, яким ампутували кінцівки, з протезуванням

Відновлення функціональних можливостей та повернення до повноцінного соціального життя є важливим фактором процесу реабілітації

 Саме тому Ковельським МТМО підписано Меморандум про співпрацю та партнерство з Волинським обласним відділенням Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю щодо безоплатного забезпечення допоміжними засобами реабілітації (ДЗР) учасників бойових дій, які отримали ампутацію кінцівок, проходять лікування та реабілітацію і в подальшому потребуватимуть протезування.

Детальнішу інформацію про умови протезування та перелік підприємств, що надають послуги з виготовлення, постачання, ремонту і технічного обслуговування допоміжних засобів реабілітації, можна дізнатися у реабілітаційному відділенні ЦРЛ Ковельського МТМО (вул. Олени Пчілки, 4).

Важливо! Пацієнт сам обирає виробника, який співпрацює з Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю, та звертається до нього за отриманням відповідної послуги. Ковельське МТМО діє в якості посередника для налагодження контактів між пацієнтами з обмеженим функціональними можливостями, Фондом та виробниками.

Ковельське МТМО.

Реклама Google

Telegram Channel