Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У громаді на Волині відбувся захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Ми вільні робити той вибір, який нам до душі!

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині відбувся захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи

Сьогодні у Маневичах біля пам’ятного Стенду «Назавжди в наших серцях» за участі керівництва, працівників селищної ради, представників підприємств, установ та організацій, жителів селища відбувся захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

«У цей день ми складаємо шану тим, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній, європейській державі. Єднаймося, гуртуймося задля жаданої перемоги, задля свободи, волі та гідності, миру і щасливого майбутнього України», - зазначив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Про це йдеться на сайті Маневицька селищна рада.

Юні джури рою «Воля» Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка розгорнули Державний Прапор України, який гордо майорів у руках молодих патріотів, як знак перемоги, незламності та волелюбності українців.

Ведуча дійства Лариса Бондарчук, артисти Тетяна Кирилюк та Олег Горайчук у своїх натхненних виступах торкнулися душі кожного. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Майдану, російсько-української війни та усіх патріотів, які загинули за незалежність нашої держави.

Ніколи не забуваймо, що за свободу і гідність кожного з нас заплачено високою ціною – життями Героїв Небесної Сотні, тисяч хоробрих воїнів, добровольців і волонтерів, мирних співгромадян. Пам’ятаймо кожного Героя, який загинув, захищаючи нашу державу. Захищаючи її свободу і незалежність.

Читайте також: Президент звернувся до українців з нагоди Дня Гідності та Свободи.

Реклама Google

Telegram Channel