Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Із Німеччини на Волинь передадуть пожежні авто

Фото ілюстративне / фейсбук.

Із Німеччини на Волинь передадуть пожежні авто

Техніку відправлять Іваничівській громаді

Два пожежні автомобілі для Іваничівської громади відправлять німецькі громади міст Пфунгштадт та Вайтерштадт найближчим часом, повідомила селищний голова Лідія Томашевська, повернувшись з німецького міста Лейпциг.

Отримали гарні новини під час зустрічі в Німеччині з нашими партнерами з міста Ерцгаузен, де відповідальний за міжмуніципальне партнерство Хубертус Рідл повідомив, що вже 24 листопада четверо наших пожежників зможуть дістатися літаком до міста Франкфурт, а далі у місто Ерцгаузен для отримання двох пожежних автомобілів.

У межах реалізації спільного Проекту за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), що фінансується Федеральним урядом Німеччини, Іваничівська громада отримає ще один автомобіль для комунальної служби, про що теж було домовлено під час зустрічі з німецькими партнерами в місті Лейпциг.

Про це йдеться на сайті Іваничівської селищної ради.

Попередньо Іваничі вже отримали в межах даного проєкту для Виробничого управління житлово-комунального господарства два транспортні засоби, а саме автомобіль Ford Transit та екскаватор-навантажувач JCB .

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: Мер Нововолинська розповів, що передав Князівським воїнам під Купʼянськом.

Реклама Google

Telegram Channel