Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Пам'ятаємо: 8 років тому загинув воїн АТО із Рожищенщини

Фото ілюстративне / фейсбук.

Пам'ятаємо: 8 років тому загинув воїн АТО із Рожищенщини

Жителі Сокола бережуть світлу пам'ять про загиблого Руслана Єлізар’єва, котрий став першим у списку Героїв-односельців, чиє життя забрала російсько-українська війна

Руслан Єлізар'єв народився 4 грудня 1971 року в селі Сокіл. Закінчив місцеву школу. Проходив строкову військову службу в лавах Збройних сил СРСР. Служив у Туркестанському військовому окрузі.

Вічна пам'ять Герою...
Вічна пам'ять Герою...

З 2015 року брав участь в антитерористичній операції на сході України. Пройшов військовий вишкіл на загальновійськовому полігоні у Рівненській області. Пізніше служив радіотелефоністом 15 окремої понтонної роти Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України.

30 листопада 2015 року молодший сержант Єлізар‘єв помер під час несення служби в районі села Приазовське Першотравневого (нині – Мангушського) району Донецької області.

4 грудня 2015 року щирого українця, батька трьох дітей поховали на кладовищі рідного села Сокіл.

24 лютого 2017 року в селі Сокіл на будівлі загальноосвітньої школи, де навчався Руслан Єлізар’єв, йому відкрили меморіальну дошку.

Жителі Сокола бережуть світлу пам'ять про загиблого Руслана Єлізар’єва, котрий став першим у списку Героїв-односельців, чиє життя забрала російсько-українська війна.

44-річний Руслан Єлізар'єв віддав життя за Україну і за кожного з нас. Тож пом'янімо Героя у цей день у своїх молитвах!» – йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: Не маємо права забути: у місті на Волині провели акцію на знак пам'яті полеглих Героїв.

Реклама Google

Telegram Channel