Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Особливості вибору милиць

Реклама.

Фото: torosgroup.com.ua.

Особливості вибору милиць

Порушення опорно-рухового апарату потребує забезпечення пацієнта належною підтримкою. При травмах нижніх кінцівок активно використовуються милиці. Вони дозволяють знизити навантаження з ніг. Крім того, стануть у пригоді особам з інвалідністю, даючи змогу самостійно пересуватись в місцях, де не проїде інвалідний візок.

Різновиди милиць

Наразі, в спеціалізованих магазинів можна купити милиці та знайти безліч різновидів засобів для підтримки:

  • пахвові;

  • підлокітні.

Пахвові дозволяють прикладати менш зусиль при пересуванні, надають менше навантаження на руку. Але використовувати їх довше 3-х місяців не рекомендується через ризик перетискання нервово-судинного каналу і викривлення постави.

Підлокітні – більш зручні та мобільні. Користуватися ними можна протягом тривалого строку. Але це не вдалий вибір для людей з зайвою вагою та пацієнтів похилого віку. Таким особам важко утримувати рівновагу. Виникає високий ризик падіння.

Важливі критерії вибору

Варто пам’ятати, що такий засіб, як милиці є індивідуальним. Не можна позичати їх у знайомих або купляти товар, що був у вжитку. Завжди вибирайте оригінальну якісну продукцію, яка підійде під:

  • вагу;

  • зріст;

  • індивідуальні особливості.

Перш ніж вибрати відповідний розмір, потрібно стати прямо, надавши упор на здорову ногу. Важливо проводити усі вимірювання у взутті, яке планується одягати найчастіше.

При виборі пахвового виробу важливо, щоб довжина його була трохи меншою за відстань між підлогою та пахвами. Припустимо відхилення 4-5 см. Якщо милиця буде вищою, це призведе до здавлення судин; меншою – до нестабільного положення під час руху.

При виборі підлокотних засобів потрібно зважати не тільки на загальну довжину, але й відстань від ліктя до манжетки. Вона різниться в залежності від росту пацієнта і становить:

  • 4-5 см – при зрості до 150 см;

  • 5-7 см – 155-170 см;

  • 10 см – для пацієнтів вищих 175 см.

Якісні милиці різних підвидів представлені в інтернет-магазині TOROS-MARKET. Всі товари мають відповідні сертифікати. Милиці та інші медичні товари доставляються Україною за лічені дні.

Бажаємо вам не стикатись з необхідністю використовувати милиці. Але якщо виникне ситуація, коли це необхідно, ви точно будете знати як вибрати правильний товар.

Реклама Google

Telegram Channel