Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Англiйcькa для дiтей без слiз тa icтeрик

Контакт і взаєморозуміння між викладачем і дитиною - це головний фактор, який може мотивувати дітей вивчати нові мови.

Фото greencountry.com.ua.

Англiйcькa для дiтей без слiз тa icтeрик

Діти не люблять вчитися, оскільки навчання дуже часто асоціюється з чимось нудним

Якщо ваше чадо також відмовляється відвідувати школу і тим більше додаткові заняття з англійської, ситуацію можна виправити. Зокрема, якщо вас цікавить англійська для дітей, рекомендуємо спочатку знайти дитині хорошого викладача, а також організувати цікавий навчальний процес. І найголовніше - не вимагати від нього занадто багато чого.

Детальніше про це читайте в статті.

Знайдіть хорошого викладача англійської для дітей

Контакт і взаєморозуміння між викладачем і дитиною - це головний фактор, який може мотивувати дітей вивчати нові мови. Якщо ви хочете організувати позакласні заняття з англійської для дітей, рекомендуємо звернутися до викладачів мовної школи Green Country, докладніше про яку можна дізнатися на офіційному сайті https://greencountry.com.ua. Школа ретельно підбирає своїх викладачів, кожен з яких повинен відповідати цілій низці критеріїв:

  • любов до учнів, знання вікової психології і вміння налагоджувати контакт з першої зустрічі;
  • добре знання методики викладання іноземної мови;
  • наявність досвіду роботи - в реальній школі і онлайн;
  • вміння самостійно складати план уроків, підбирати матеріали відповідно до інтересів маленького учня.

У вивченні іноземних мов учні потребують хорошого наставника

Рекомендуємо приділити вибору викладача багато часу. Для цього можна записатися на пробне заняття в мовну школу, на якому малюк зможе познайомитися зі своїм учителем, а ви зможете оцінити його кваліфікацію.

Перетворюйте навчання англійської на гру

Гра - це основний вид діяльності дітей, завдяки якому вони знайомляться із зовнішнім світом і навчаються. Тому навіть вивчення англійської слід організовувати для нащадків у вигляді цікавої гри.

Наприклад, щоб урізноманітнити англійську для дітей, можете запропонувати їм пограти з додатками на телефоні, подивитися мультики на мові оригіналу або почитати казку. Подібні розваги добре доповнять мовне заняття з викладачем.

Подібні розваги добре доповнять мовне заняття з викладачем.

Також доповнюйте англійською вашу щоденну буденність. Використовуйте англійські слова під час спільного приготування їжі та під час вечері. Згадуйте нові слова під час прогулянок по вулиці та в супермаркеті. Розповідайте один одному історії, використовуючи іноземну мову. Чим більше практики отримують малюки - тим краще.

Не будуйте завищених очікувань

Найважливіше, що повинна отримувати дитина від своїх батьків - це підтримка. Якщо ж мама і тато стануть вимагати від нього старанного навчання і гарних оцінок, це лише підірве його інтерес до навчання.

Тому, якщо ви хочете, щоб ваші діти добре знали англійську мову, не чекайте, що у них відразу почне виходити. Дайте час і вчіться радіти навіть маленьким досягненням - це стане кращою мотивацією для будь-якого малюка.

Telegram Channel