Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Від квадроцикла до зенітки: лучанин з позивним «Ха-Ха» отримав відзнаку від Залужного

У цивільному житті Владислав займався ремонтом мототехніки.

Фото: facebook.com.

Від квадроцикла до зенітки: лучанин з позивним «Ха-Ха» отримав відзнаку від Залужного

Владислав Хахаєв, позивний «Ха-Ха», стрілець-зенітник роти вогневої підтримки Луцького батальйону Волинської бригади тероборони

Підрозділ Влада з початку весни успішно виконував бойові завдання на тоді надгарячому Бахмутському напрямку. За виявлену мужність волинський тероборонівець Хахаєв нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

Про це йдеться на сторінці 100 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.

У цивільному ж житті Владислав займався ремонтом мототехніки:

«Коли я ще був підлітком, тато притарабанив мопеда – звідти все й почалося. Вже в дорослому віці я пішов працювати на СТО, трохи набрався досвіду і відкрив власну справу. У мене свій гараж – робив моцики, квадроцикли», – усміхнено згадуючи колишні часи розповідає боєць.

Проте в перший же день широкомасштабного вторгнення тоді ще 23-річний лучанин разом з чотирма друзями став до лав Луцького бату Волинської бригади тероборони.

«Зібралися бандою і поїхали, а як можна було інакше? На нашу Батьківщину напала озвіріла орда. Але скільки б ця орда не казилася, їй доведеться забратися геть. Мою впевненість у Перемозі зміцнюють побратими-однодумці, а також згуртованість українського народу, який готовий віддати на боротьбу з ворогом останню копійку», — впевнено каже Владислав.

А ще нести службу бійцям роти вогневої підтримки… допомагає чотирилапа бойова подруга на ім’я Бурундук.

Читайте також: Волинські поліцейські відбули на чергову ротацію.

Реклама Google

Telegram Channel