Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Наталію Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня

Наталія Гуменюк.

Фото ЛБ.

Наталію Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня

Посадовицю переводять у підрозділ Морської охорони ДПСУ

Речницю Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк звільнили з посади. Про це сама Наталія Гуменюк повідомила у неділю, 3 грудня на своїй сторінці у Facebook, інформує Захід.НЕТ.

Наталія Гуменюк очолила прес-центр Сил оборони півдня після початку повномасштабної війни Росії проти України, навесні 2022 року. Після звільнення посадовиця перейшла до підрозділу Морської охорони ДПСУ.

З серпня 2023 року Наталія Гуменюк працювала помічницею начальника регіонального управління з питань взаємодії із засобами масової інформації. Раніше інформацію про те, що її переводять із прес-центру Сил оборони півдня, Гуменюк підтвердила «Суспільному». «Коли попереду багато цікавого... А хтось там вангував, що Гуменюк фсьо... Правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо по Силах», – повідомила Наталія Гуменюк.

Причини звільнення Наталія Гуменюк не уточнила, проте вже зазначила на своїй сторінці, що працює у прес-службі морської охорони ДПСУ. Наразі невідомо, хто обійме посаду голови координаційного центру Сил оборони півдня.

Реклама Google

Telegram Channel