Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Бібліотеки Луцької громади запрошують охочих на «тиждень читання»

Цьогорічне гасло Національного тижня читання — «Бути своїми».

Фото ілюстративне / facebook.com.

Бібліотеки Луцької громади запрошують охочих на «тиждень читання»

Луцькі бібліотеки долучилися до Всеукраїнської акції «Національний тиждень читання», яку цього року проводить Український інститут книги

Протягом тижня у книгозбірнях громади відбудуться культурно-просвітницькі заходи.

Про це пише Суспільне.

Зокрема, 6 грудня у бібліотеці села Озерце запланована презентація книжкових новинок «Читай українське», а у бібліотеці №10 міста Луцька для дорослих відбудеться зустріч з кращими читачами книгозбірні.

7 грудня у бібліотеці села Княгининок триватиме веломандрівка «Країна книжкова — країна казкова». Того ж дня у центральній бібліотеці для дітей у Луцьку відбудеться інтерактивне читання, а у центральній бібліотеці для дорослих в рамках літературного клубу обговорюватимуть книгу Умберто Еко «Ім’я Рози».

8 грудня у бібліотеці №3 для дорослих до 160-тиріччя від дня народження українського письменника Бориса Грінченка читачам представлять літературний портрет «Лицар української державності». Того ж дня у бібліотеці села Одеради пройде читацька акція «Я прочитав — я рекомендую».

Завершиться тиждень читання у Луцькій громаді 10 грудня у бібліотеці №2 для дітей творчо-літературною грою-квестом «Ліга непарних шкарпеток».

Довідково: Цьогорічне гасло Національного тижня читання — «Бути своїми», що означає зв’язок між поколіннями, подолання умовної відстані між літераторами й читачами, згуртування українського суспільства навколо читання як тренду.

Читайте також: Сьогодні українці відзначають Міжнародний день волонтера.

Реклама Google

Telegram Channel