Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Мер Володимира привітав місцевих волонтерів (Фото)

Фото: фейсбук-сторінка Ігоря Пальонки.

Мер Володимира привітав місцевих волонтерів (Фото)

5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера

«Із цієї нагоди сердечні вітання, а також слова глибокої вдячності та поваги адресую волонтерам Володимир-Волинської громади.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме ваша активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

Ваша подвижницька праця стала вагомим чинником об’єднання суспільства та усвідомлення, що справжня допомога й розуміння даються не стільки коштами, скільки теплом людських сердець та безкорисливою працею.

Тож, шановні волонтери, в цей день бажаю міцного вам здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі.

 

Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашої громади та всієї України!» – написав Ігор Пальонка у фейсбуці.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel