Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Кім Чен Ин закликав «баб» «народити ще» і… розплакався

Отакої.

Фото Главком.

Кім Чен Ин закликав «баб» «народити ще» і… розплакався

Одіозний диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин провів Національні збори матерів, присвячені проблемам народжуваності в державі

 У момент, коли він читав доповідь про самопожертву жінки заради дитини на звичайно непроникному обличчю диктатора почали котитися сльози. Незвичайну реакцію Ина опублікували північнокорейські ЗМІ. Точна статистика демографії у КНДР відсутня у відкритих джерелах, але достеменно відомо, що народжуваність в авторитарній ізольованій країні неухильно знижується останні десять років.

«Збільшити темпи народжуваності, кількість дітей у сім'ї та забезпечити хороший догляд за ними, дати освіту - це всі наші сімейні справи, які ми повинні вирішити разом з нашими матерями», - натхненно сказав диктатор перед жінками, які теж не могли стримати сліз.

 

 Зазначимо, що сім'ї в Північній Кореї, попри пропаганду та відданість ідеології, справді не прагнуть народжувати більше однієї дитини. Це найбідніша країна на континенті, і кожен дорослий несе великі витрати, які часом не можна порівняти із заробітною платою, для того, щоб підняти на ноги потомство.

Нагадаємо, що низькою народжуваністю дуже переймається інший диктатор – путін. На росії навіть заговорили про обмеження на проведення абортів. Крім цього, щоб покращити демографічну ситуацію, окупанти масово викрадають дітей з України. Це зрозуміло, адже збожеволілим диктаторам потрібні нові «салдатікі» щоб, кидати їх у нові війни. Так може дійти і до примусового дітонародження для потреб «родіни»…

Реклама Google

Telegram Channel