Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні у волинське село линуть вітання з усіх фронтів

Однією з перших волонтерських поїздок волонтера Андрія Лебезуна на війну була поїздка у Богоявленку на Донеччині.

Фото: Лесі Влашинець.

Сьогодні у волинське село линуть вітання з усіх фронтів

Волонтера з села Борочиче Мар’янівської територіальної громади Луцького району Андрія ЛЕБЕЗУНА віншують усіма гараздами з нагоди 36-річчя

Друже Андрію!

Адресуємо Вам щирі вітання з молодечими іменинами. Знаємо, що першою Вас міцно обійме Ваша чудова сім’я: дружина Ольга, донечка Олександра й синочки Матвій і Михайло, а відтак сердечні вітання  Вам промовлятимуть рідні, друзі, односельчани, й звісно, волиняни й їхні  бойові побратими з усіх фронтів. 

Ви одним із перших поїхали в пекло війни, де було найгарячіше, де гуманітарні вантажі були найпотрібнішими. Досі везете не лише їх. Ваше чоловіче слово, відповідальність, гідність і розуміння важливості волонтерської жертовності засвідчують, що в наших захисників є надійний тил. 

Неймовірно цінуємо Вашу повагу до рідної мови, церкви, до творців газети «Волинь. Завдяки Вам, усім волонтерам Горохівської районної організації «Спілка учасників АТО «Щит» вона є єдиним друкованим чтивом в окопах. А ще захоплюємося Вашим чудовим почуттям гумору й хистом бути хорошим господарем.

Ми бажаємо Вам найпотрібніших усім нам Перемоги й миру. Нехай дні дарують Вам любов найрідніших людей і родинний затишок. Нехай усе у Вас буде гаразд! Дякуємо за дружбу! З роси Вам і води!

Друзі з газети «Волинь».

А в дарунок нехай лине пісня:

Читайте також: «Тепер у волинському селі Борочиче є два легендарні синьо-жовті знамена. Перше вивісили над селом у 1989 році...​».

Реклама Google

Telegram Channel