Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Студентська картка, дитяча чи фішка: топові пропозиції від Райфу

Реклама.

Фото: raiffeisen.ua.

Студентська картка, дитяча чи фішка: топові пропозиції від Райфу

Банківська картка – один з найзручніших та найбезпечніших варіантів отримання, зберігання та використання коштів. Довірити свої накопичення банку вигідно з точки зору безпеки, зручності проведення розрахунків та контролю витрат.

Якщо знадобилась картка для стипендії, або потрібна дебетова чи дитяча – в будь-якому випадку в Райффайзен Банку знайдеться цікава пропозиція для кожного. Про переваги розповімо детальніше.

Кращий вибір студента чи науковця

Якщо у виші немає договору з певною фінустановою, доцільно обирати умови обслуговування з урахуванням всіх потреб майбутнього власника рахунку. Наприклад, студентська картка може акумулювати повернені гроші за витрати у вигляді кешбеку або гарантувати додаткові знижки в певних магазинах чи АЗС.

Будь-яка картка Райф-банку дає студентові змогу сплачувати покупки фізичною карткою через термінал або розпоряджатися коштами через додаток: переводити гроші на інші картки чи рахунки, вносити платежі за комуналку, поповнювати мобільний чи інтернет, замовляти товари в онлайн-магазинах, тощо.

Одним з найпоширеніших серед молоді варіантів є картка Visa Reward. Понад інші переваги її власники оцінили можливість безконтактного зняття готівки в банкоматах за допомогою смартфона. Такий спосіб використання дає змогу не перейматись про те, що студентська картка може загубитись. Проте навіть за умови втрати пластику, можна оперативно заблокувати картку і зберегти таким чином усі гроші на рахунку.

Вигідний кешбек у Фішці

Для автовласників, що здобувають освіту, фішка картка від Райфу дасть змогу істотно заощаджувати на пальному та товарах на АЗС. Власник рахунку отримає привабливий фішбек за кожне відвідування АЗС ОККО:

  • 2 гривні за літр палива Pulls;

  • 1 гривню за придбаний літр ДП та бензину;

  • 0,5 гривень за кожен літр газу.

Ця картка припаде до душі і тим, хто віддає перевагу якісному, але безкоштовному сервісу. Якщо місячна сума витрат по картці перевищує 5000 гривень, обслуговування рахунку буде безкоштовним. А у разі, якщо транзакції набирають меншу суму, вартість цієї послуги становитиме лише 39 гривень на місяць.

Окрім цього, власники картки Фішка беруть участь у партнерській програмі – за її умовами клієнт отримує винагороду, якщо порекомендує потенційного клієнта Райфу, і він скористається послугами банку.

В цьому разі розмір винагороди коливатиметься від 400 до 800 гривень.

Ще один привід замовити карту Fishka – можливість отримати вітальні бали. Але ця винагорода доступна лише тим, хто замовляє пластик онлайн на сайті фінустанови.

Недитячі вигоди від FUN-картки

Для батьків школярів актуальним є питання, з скількох років можна оформити банківську картку для дитини, адже студентська картка недоступна для неповнолітніх.

Дитячий рахунок і пластик на ім’я маленького клієнта можна відкрити щойно малюку виповнилося шість років. Для цього один з батьків має звернутись у банк з заявою про видачу картки та документами.

Отримавши картку, дитина може розраховуватись безготівковим способом. Але важливіше те, что вона відкриває собі доступ до фірмового додатку банку, де може навчатись контролювати фінанси, аналізувати витрати, слідкувати за балансом та знайомитись з фінансовими термінами.

Реклама Google

Telegram Channel