Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинь – Житомирщина – Чернігівщина: буде тісніша співпраця

Волинь-нова

Волинь – Житомирщина – Чернігівщина: буде тісніша співпраця

У рамках робочої поїздки голова обласної ради Григорій Недопад взяв участь в ініціативній зустрічі з колегами з Житомирської та Чернігівської обласних рад

Про це інформують в обласній раді.

«Під час зустрічі із заступником Житомирської обласної ради Володимиром Ширмою та першою заступницею голови Чернігівської обласної ради Ніною Лемеш обговорили виклики у діяльності органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану, бюджетну політику в контексті переданих військовим адміністраціям повноважень, підтримки підрозділів Збройних Сил України.

 

 Обмінялися баченням щодо формування регіональної політики у світлі євроінтеграційних процесів та завершення реформи децентралізації. Окрему дискусію присвятили повноваженням і спроможностям районних рад та перспективі їхнього майбутнього, враховуючи територіальний принцип поділу влади.

Григорій Недопад поділився з колегами позитивним досвідом діяльності Координаційної ради органів місцевого самоврядування при голові обласної ради, як дієвого інструменту регіональної політики та прийняття виважених колегіальних рішень. Сторони домовилися про тіснішу і динамічнішу співпрацю між областями», - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel