Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку серед учасників бойових дій пройшов оздоровчий фестиваль «Рух для здоров'я»

З вірою в Перемогу!

Фото: facebook.com.

У Луцьку серед учасників бойових дій пройшов оздоровчий фестиваль «Рух для здоров'я»

9 грудня у стінах Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, близько 40 учасників змагалися за першість у 8 видах програм, серед яких: спортивна вікторина, стрільба з лука, боча, корнхол, дартс, веслування на тренажері, гра «Гол» та спортивна естафета

Директор Департамент культури, молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук наголосив, що захід пропагує корисну мету.

«Це надзвичайно важливо, коли люди, зокрема військовослужбовці, еліта нашої української нації, займаються спортом і показують гарний приклад для молодого покоління».

Про це повідомляє Центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Волинь.

Боротьба за першість виявилася запеклою, адже багато учасників йшли майже на одному рівні. Проте, все ж вдалося визначити призерів у кожному виді програми.

Принагідно, по закінченню змагань, заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю Василь Шевчук подякував військовослужбовцям за безперервний захист і побажав сил та енергії задля головної Перемоги.

Читайте також: В міському зоопарку Луцька прихистили особливого лебедя.

Реклама Google

Telegram Channel