Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Головнокомандувач Збройних сил Швеції відвідав фронт на східному напрямку

Головнокомандувач Збройних Сил Швеції генерал Мікаель Бюден.

Фото: Збройні сили Швеції.

Головнокомандувач Збройних сил Швеції відвідав фронт на східному напрямку

Головнокомандувач Збройних Сил Швеції генерал Мікаель Бюден відвідав бійців 45 окремої артилерійської бригади, які виконують завдання на східному напрямку

Під час зустрічі генерал Бюден поспілкувався з артилеристами та піхотинцями, які проходили навчання у Швеції та високо оцінив їхню бойову роботу. Зазначається, що ці бійці працюють на шведській техніці, ідеться про самохідну артилерійську установку «Archer» і бойову машину піхоти «Stridsfordon 90». 

Про це повідомили пресслужба 45 ОАБр та шведські Збройні сили

«Я хотів побачити та почути своїми очима та вухами, як надається підтримка на місці, і отримав підтвердження, що це справді має значення», — наголосив шведський Головнокомандувач. 

Він пообіцяв, що його країна зосередиться на технічній допомозі — обслуговуванні, запасних частинах для наданої техніки, а також на підтримці боєприпасами. 

«Українські воїни подякували генералові Мікаелеві Бюдену та його державі за стійку підтримку нашого народу у боротьбі за незалежність», — розповіли в 45 бригаді. 

Під час візиту до України Бюден також зустрівся з міністром оборони Рустамом Умєровим та своїм колегою Валерієм Залужним. 

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel