Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Бій хоробрих любить»: новий командир про волинську 14 ОМБр (Відео)

«Ми нищимо ворога ось уже 9 років поспіль… І таки ми доведемо ту справу до логічного завершення!».

Фото – 14 ОМБр.

«Бій хоробрих любить»: новий командир про волинську 14 ОМБр (Відео)

10-го грудня 14 бригада імені князя Романа, що дислокується у Володимирі, відзначила 9-ту річницю з початку заснування

Надихаючими словами бійців привітав новий командир 14 ОМБр підполковник Олексій Трубніков (на фото).

Він запевнив, що пишається тим, що очолює князівську бригаду, і висловив впевненість, що разом їм вдасться здолати ворога. А також побажав побратимам витримки і наснаги в боротьбі з ворогом та підтримки від рідних, сімей і близьких. 

«Шановні побратими! Вітаю Вас з 9-ою річницею створення нашої славетної артилерійської бригади. Бажаю вам у цій нелегкій справі витримки, наснаги, підтримки наших рідних, сімей і близьких. Ми всі разом: солдати, сержанти й офіцери виборюємо нашу Перемогу. Бо ми – це захист нашої країни. Ми – це надія нашої країни. Ми – Збройні Сили України. Я пишаюсь тим, що очолюю князівську бригаду. І вірю, що ми разом здолаємо ворога. Недарма гасло нашої князівської бригади: «Бій хоробрих любить». Разом до Перемоги», – наголосив Олексій Трубніков.

Також з нагоди 9-річчя створення 14 ОМБр її командир підполковник Олексій Трубніков вручив побратимам ордени «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня, «За мужність» ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни» .

– Ці нагороди – це визнання суспільством вашої звитяги на передовій, це шана і повага вашій службі! Пишаюсь кожним з вас і вірю, що разом ми подолаємо ворога. Памʼять всім нашим загиблим побратимам… 10-й рік боротьби розпочався!

Читайте також: «Трупи ворогів лежали неподалік наших бійниць»: як бійці з Волині відбили ворожий штурм.

Реклама Google

Telegram Channel