Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
У волинській громаді провели незабутнє футбольне дійство (Фото)

Хвилиною мовчання гості свята вшанували памʼять гравців, які віддали своє життя за незалежність та волю України.

Фото: Facebook.

У волинській громаді провели незабутнє футбольне дійство (Фото)

День футболу ініціювали в Олицькій громаді

Футбольний клуб «Олика» - наша гордість.

Про це повідомляє Ківерцівський районний  інформаційний портал.

«Діти і дорослі гравці клубу, батьки та меценати завітали до нас на свято, щоб згадати із чого усе починалось, скільки складного шляху було пройдено, докладено зусиль та здобуто перемог 

Щирі слова вітання, пошани та подяки лунали у актовій залі ОЗО «Олицький ліцей», який любʼязно був наданий для проведення заходу, адже багато вихованців дитячо-юнацької школи футболу «Олика» навчаються у Олицькому ліцеї.

Від відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму було вручено подяки для людей, які виявляли і виявляють свою підтримку ФК ОЛИКА. 

Гравці клубу висловлювали слова вдячності ініціатору створення футбольного клубу, а за сумісництвом головному тренеру - Олегу Шахраюку. 

Хвилиною мовчання гості свята вшанували памʼять гравців, які віддали своє життя за незалежність та волю України - Івана Тарасюка та Максима Переходька і всіх Героїв, які уже не з нами

Дякуємо всім присутнім та тим, хто сприяв організації заходу. Дякуємо ЗСУ за мирний час і можливість жити, працювати, грати під тихим небом. Слава Україні!» - йдеться у повідомленні.

 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

Читайте також: «У Луцьку відбудеться Форум волонтерських ініціатив».

Реклама Google

 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

Telegram Channel