Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинь вмивається у сльозах: надійшла звістка про смерть 6 наших захисників

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Волинь вмивається у сльозах: надійшла звістка про смерть 6 наших захисників

Чорний ранок у нашому краї

18 грудня в громадах Волинської області повідомили, що на передовій загинули ще шестеро бійців з нашого краю.

Це – Микола Голінчук, Валерій Марушко, Сергій Пилипюк, Віталій Тимощук, Михайло Ковб і Станіслав Щирий, інформує «Суспільне Луцьк».

Микола Голінчук

У Шацькій громаді оголосили дводенну жалобу у зв'язку із загибеллю військовослужбовця Миколи Голінчука. Полеглому захиснику було 44 роки, із 6 грудня його вважали зниклим безвісти.

Микола Голінчук.
Микола Голінчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Волинянин служив із січня 2023 року. Наразі стало відомо, що молодший лейтенант загинув на Донеччині. У Миколи Голінчука залишилися батьки, дружина і двоє синів. Прощання з військовослужбовцем відбудеться 19 грудня.

Валерій Марушко

17 грудня під час артилерійського обстрілу в селі Мар’їнка на Донеччині загинув військовослужбовець із села Смолигів Валерій Марушко, повідомили у Торчинській громаді.

Валерій Марушко.
Валерій Марушко. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Боєць служив на посаді стрільця-снайпера аеромобільного батальйону. У Валерія Марушко залишилися батьки, сестра і брат. дату прощання із захисником сповістять пізніше.

Сергій Пилипюк

Як повідомили у Вишнівській громаді, з допомогою ДНК-експертизи підтвердилася загибель 47-річного бійця Сергія Пилипюка, якого майже рік вважали зниклим безвісти.

Сергій Пилипюк.
Сергій Пилипюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Наразі відомо, що 16 грудня 2022 року під час бойового зіткнення поблизу населеного пункту Опитне на Донеччині волинянин отримав важкі поранення. Після бою військового доставили у лікарню в Київ, де він помер 23 січня 2023 року.

Віталій Тимощук

Про втрату також сповістили у Велицькій громаді – під час виконання бойового завдання на передовій загинув військовослужбовець із села Кашівка Віталій Тимощук.

Віталій Тимощук.
Віталій Тимощук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Відомо, що волинянин служив у війську ще із 2014 року. Захиснику було 43 роки. дату прощання з бійцем повідомлять пізніше.

Михайло Ковб

У Колківській громаді оголосили триденну жалобу — на війні загинув боєць із села Велика Осниця Михайло Ковб. Захиснику було 22 роки.

Михайло Ковб.
Михайло Ковб. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Військовий загинув 13 грудня під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Дата прощання поки невідома.

Станіслав Щирий

Мешканцю села Боголюби Станіславу Щирому було 37 років. Боєць служив на посаді стрільця-санітара механізованого відділення, повідомили у Луцькій міській раді.

Солдат загинув ще 4 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: У Волинській єпархії Православної церкви України анонсували різдвяні благодійні заходи.

Реклама Google

Telegram Channel