Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Постійні аварії: лучани просять облаштувати регульований пішохідний перехід біля тубдиспансеру

16 грудня на цьому місці у ДТП постраждала 10-річна дівчинка.

Фото: suspilne.media.

Постійні аварії: лучани просять облаштувати регульований пішохідний перехід біля тубдиспансеру

У Луцьку на вулиці Львівській поблизу обласного тубдиспансеру 20 грудня зібралися місцеві жителі

Люди просять міську владу облаштувати регульований пішохідний перехід зі світлофором.

Про це пише Суспільне.

Як розповіла жителька міста Ія Чикалюк, на цьому переході часто трапляються аварії, коли водії збивають пішоходів. Одна з таких ДТП, де наїхали на 10-річну дівчинку, сталася 16 грудня.

Зі слів Ії Чикалюк, ініціативна група лучан підготувала звернення з підписами мешканців вулиці Львівської до міської ради про потребу у врегулюванні дорожнього руху на цій ділянці.

Відрізок поблизу медзакладу, де поруч знаходиться дитсадок, небезпечний, і водії можуть не одразу зупиняться перед пішоходним переходом.

«Нам пропонували кнопковий перехід. Може є й інші варіанти, ми просто просимо зробити її (дорогу — ред.) безпечною. Після цього звернення нам написали, що передадуть до інших органів і так далі і ми не знаємо що роботи надалі, щоб достукатися до влади», — каже Ія Чикалюк.

Лучанка Вікторія Каліщук говорить: цим пішоходним переходом не користується ні сама, ні її діти. Каже: цього року на переході на Львівській було вже дві дорожньо-транспортні пригоди з травмованими.

«Ми ідемо до другої школи чи на регульований пішохід. Цей знак за деревом — його не видно, інший знак переходу розташований у повороті. Це для місцевих жителів на вулиці», — зазначила Вікторія.

Директор міського департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк зазначив, що вивчить це питання. Сьогодні він надасть відповідь.

Читайте також: Дитина, яку у Луцьку збила машина – у штучній комі.

Реклама Google

Telegram Channel