Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Депутату від Ківерцівської громади Волині земляки подарували на фронт автомобіль

Беріть приклад із ківерчан!

Фото з фейсбук-сторінки Авто для фронту.

Депутату від Ківерцівської громади Волині земляки подарували на фронт автомобіль

Нещодавно до очільника громади Олександра Ковальчука звернувся депутат Ківерцівської міської ради VIII скликання Киричук Валентин Анатолійович з проханням допомогти з покупкою автомобіля, який дуже необхідний на фронті йому та побратимам

Варто зауважити, що Валентин Киричук єдиний депутат Ківерцівської міської ради, який із перших днів повномаштабного вторгнення взяв у руки зброю та вступив до лав ЗСУ.

Зі слів міського голови реагувати потрібно було швидко, тож вдалося оперативно за два тижні, організувати придбання, доставку та техобслуговування даного авто (заміна гуми на зимову, заміна масла тощо).

Усі витрати на придбання автомобіля Opel Zafira взяв на себе очільник громади з друзями, а витрати на доставку та проведення техобслуговування оплатили працівники Ківерцівської міської ради за власні кошти, які здають щомісячно в період з 2022 року з одноденного заробітку в якості допомоги на ЗСУ.

Ківерчани – молодці! Фото з фейсбук-сторінки Ківерцівської міської ради.
Ківерчани – молодці! Фото з фейсбук-сторінки Ківерцівської міської ради.

 «Автомобіль ми завантажили усім необхідним та вже доставили військовим на фронт. Висловлюю вдячність ківерчанину Костянтину Блеянюку за допомогу у доставці цього авто з-за кордону, працівникам міськради за те, що протягом цих років регулярно щомісяця віддають частку своєї зарплатні на допомогу на фронт та усім депутатам міськради, хто не залишається осторонь, постійно донатить та займається волонтерством», – прокоментував міський голова Олександр Ковальчук.

Читайте також: У лікарні на Волині жінці видалили пухлину та зберегли нирку (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel