Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Експрокурора Ільницького, який святкував пишне весілля, оголосили в розшук

Тільки торт на його весіллі коштував близько 100 000 гривень.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Експрокурора Ільницького, який святкував пишне весілля, оголосили в розшук

Хто б сумнівався...

На Львівщині Яворівський відділ поліції оголосив у розшук Ростислава Ільницького (на фото) – колишнього прокурора, який відсвяткував у жовтні лакшері весілля із експрацівницею ДБР.

Інформація про розшук оприлюднена на сайті Міністерства внутрішніх справ, передає «Еспресо.Захід».

Ільницького розшукують за статтею про підробку документів від 1 грудня.

Згідно із даними розшукового обліку МВС, Ростислава Васильовича Ільницького, 1992 року народження, розшукують за трьома частинами 358 статті Кримінального кодексу, а саме:

ч.1 – Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, нотаріусом, державним реєстратором.

ч.3 – Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.

ч.4 – Використання завідомо підробленого документа.

Що відомо про лакшері весілля експрокурора Ільницького й експрацівниці ДБР Москви

У жовтні експрокурор Ільницький та експрацівниця ДБР Москва влаштували гучне весілля. Дводенне святкування тривало у п’ятизірковому комплексі Emily Resort неподалік Львова. У перший день на весіллі було понад 300 гостей. Для них виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт «Дзвони сонця», а ведучим був шоумен Григорій Решетнік. У другий день на сцену вийшов Дзідзьо, було запрошено 500 осіб, святкування оформили в українському стилі. У скільки саме обійшлося пишне святкування, невідомо, проте очевидно, що воно коштувало недешево: лише двометровий торт, за попередніми оцінками кондитерів, вартував близько 100 тис. грн. Співачка Ольга Полякова після розголосу про весілля в соцмережах зазначила, що перевіряти походження коштів замовників виступів мають державні органи, а не артисти.

У ДБР також відреагували на гучні святкування колишньої працівниці. Сказали, що не варто пов’язувати лакшері весілля з колишньою роботою молодят. І додали, що це – «питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни». 

Читайте також: Після «Весілля року в Україні» медовий місяць нареченому зіпсувала... повістка.

Реклама Google

Telegram Channel