Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Експеримент луцьких патрульних: пішоходи порушують більше, ніж водії

Службове авто ДСНС у супроводі патрульних їхало містом за спланованим маршрутом.

Фото Патрульної поліції Волині.

Експеримент луцьких патрульних: пішоходи порушують більше, ніж водії

Реагувати на проблискові маячки та звуковий сигнал повинні всі учасники дорожнього руху! Сьогодні у Луцьку відбулося відпрацювання, завдяки якому вдалося з’ясувати, чи пропускають водії автомобіль рятувальників

Про це повідомили в Патрульній поліції.

«Службове авто ДСНС у супроводі патрульних їхало містом за спланованим маршрутом. За час відпрацювання транспортний засіб екстрених служб не пропустив лише один водій. З ним поліцейські провели профілактичну бесіду.

Решта водіїв були уважними та вчасно надавали дорогу службовим транспортним засобам. Однак з пішоходами — усе було складніше. Багато з них не покидали проїзну частину вчасно.

 

 Така спільна акція патрульних та рятувальників покликана нагадати водіям, що автомобілі, які рухаються із увімкненими проблисковими маячками та увімкненими звуковими сигналами варто завжди пропускати, оскільки ці транспортні засоби поспішають надавати допомогу людям, які її терміново потребують. А в таких випадках важлива кожна хвилина.

Дотримуйтеся ПДР та завжди давайте дорогу спецтранспорту, адже часто від вчасності їхнього приїзду залежить чиєсь життя!», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel