Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Європейці навіть без двох своїх найбільших зірок принизили чарівників футболу – бразильців

«Манчестер Сіті» вперше в історії став клубним чемпіоном світу.

Фото із сайту twitter.com/ManCity.

Європейці навіть без двох своїх найбільших зірок принизили чарівників футболу – бразильців

Англійський «Манчестер Сіті» – клубний чемпіон світу-2023!

Клубний чемпіонат світу-2023. Фінал. «Манчестер Сіті» (Англія) – «Флуміненсе» (Бразилія) – 4:0 (1:0 –  Альварес, 1 хв.; 2:0 –  Ніно, 27, автогол; 3:0 – Фоден, 72; 4:0 –  Альварес, 88).

Як бачимо, англійська команда знищила у фіналі бразильський «Флуміненсе» – чемпіона Південної Америки – 4:0.

Вже на першій хвилині рахунок був відкритий. Не обійшлося без помилки Марсело, який невдало виносив з флангу, м'яч в опорній зоні підібрав Аке та прицільно пробив у лівий кут. Трохи не влучив, потрапив у стійку, зате воротар був відіграний, і Хуліан Альварес знущально добив м'яч у порожні ворота грудьми.

Не було схоже, що з'явиться якийсь фактор, через який «Флуміненсе» змінить хід гри. «Сіті» впевнено контролювали гру та в середині тайму забили ще раз зусиллями Фодена, якому допоміг захисник рикошетом.

В принципі, все стало в грі зрозуміло, але до закінчення залишалася ще година ігрового часу. Її гравці «Ман Сіті» використали максимально продуктивно, не надто напружуючись, але забивши ще два голи. Відзначилися ті ж дійові особи, але в зворотньому порядку – спершу Фоден замкнув фланговий пас, а пізніше аналогічну дію виконав Альварес.

4:0 – дуже впевнена перемога «Манчестер Сіті», команда виграла черговий трофей за рік, причому навіть без участі де Брюйне та Холанда.

Читайте також: Довбик знову забив – і зрівнявся із зіркою «Реала» за кількістю гольових дій.

Реклама Google

Telegram Channel