Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Селищна рада на Волині забезпечила ліцей та садочок теплопостачанням

Попереднім агрегатам було понад 15 років.

Фото: facebook.com.

Селищна рада на Волині забезпечила ліцей та садочок теплопостачанням

Сьогодні, в рамках покращення опалювальних систем закладів освіти, здійснено запуск 2 новеньких опалювальних котлів типу «Рівнетерм-96» в Замличівському ліцеї Локачинської селищної ради в приміщенні якого також функціонує дитячий садочок с.Замличі

Попередні агрегати, яким вже понад 15 років, не забезпечували нормального теплового режиму приміщення ліцею та закладу дошкільної освіти, споживали багато газу, постійно виходили з ладу і завдавали чимало клопоту посеред опалювального сезону.

Про це повідомляє Локачинська селищна рада.

На листопадовій сесії Локачинської селищної ради депутатським корпусом підтримана пропозиція щодо виділення з селищного бюджету 99 900 грн для придбання нових котлів аналогічної марки і потужності, управлінням гуманітарної політики селищної ради проведено відповідну закупівлю напряму у виробника, а монтажні роботи здійснено власними силами працівників ліцею.

Завдяки проведеним роботам значно покращиться тепловий режим в приміщенні та зникне загроза раптовому припиненню теплопостачання під час опалювального періоду.

Локачинською селищною радою і надалі плануються проведення заходів щодо стабільного та комфортного функціонування комунальних установ та закладів громади.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Війна забрала ще одне молоде життя: у госпіталі перестало битися серце Героя з Волині.

На Волині не розминулися автівки: є постраждалі.

14-річному Сашкові, дім якого зруйнувала росія, «з нуля» звели новий.

Якою буде погода на Волині сьогодні і на Новий рік.

Реклама Google

Telegram Channel