Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні на Волині бажають миру і радості  мудрій берегині, освітянці, подрузі

З роси і води, ювілярко!

Фото з домашнього архіву.

Сьогодні на Волині бажають миру і радості мудрій берегині, освітянці, подрузі

Перший день січня цьогоріч завітав з життєрадісним ювілеєм до нашої найріднішої, найдорожчої Ніни Ананіївни БОГОНОС із с. Борочиче Мар’янівської територіальної громади Луцького району

Дорога наша імениннице! На вулиці зима, а в нашій світлиці розцвітають найгарніші квіти, почуття, мрії. І всі вони сьогодні і завжди будуть для Вас – вродливої жінки,  мудрої берегині, авторитетної вчительки Борочичевського ліцею Мар’янівської територіальної громади Луцького району. 

Вдячні  за любов, за домашній затишок, за молитви й найпотрібніше благословення матусі, золоте серце і хист господині. Здається, наша рідна не знає втоми: після уроків поспішає до нескінченної сільської роботи, а відтак вечорами – до подруг у швейний цех «Шпильки», щоб разом з ними кроїти й шити потрібний для захисників одяг на всі фронти задля Перемоги. 

 

Любимо, пишаємося, дорожимо такою одержимістю, жіночністю, духовністю. Ми бажаємо, щоб міцним було здоров’я, щоб вдача красувалася добротою і щирістю. Знаємо, скільки молитов за всіх дітей і мир в рідній Україні злеліяло доброзичливе жіноче серце! Нехай їх почує святе Небо. Нехай настане мир, а наша оселя многії літа буде красивою від насіяних Вами квітів, чарівної усмішки і доброти.

З роси і води, ювілярко! 

Чоловік Ігор, донька Оксана з чоловіком Михайлом, донька Олена з чоловіком Володимиром.

 

Читайте також: «1 січня: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google

Telegram Channel