Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Маленькі казахи мило привітали українців з Новим роком і підкорили мережу (Відео)

«Боже, які зайчики, аж сльози на очах з першої секунди цього відео, дякуємо любі за теплі побажання».

Фото із сайту ukr.net.

Маленькі казахи мило привітали українців з Новим роком і підкорили мережу (Відео)

Учіться!

Мережу розчулило новорічне привітання маленьких казахів у своєму народному вбранні.

Юні казахи в національному вбранні звернулися до громадян України і побажали перемоги у 2024 році.

«Шановні українці, особливо діти! Вітаємо вас з Новим роком! Бажаємо вам мирного неба та справжнього дитинства. Нехай кожен захисник повернеться додому, нехай кожна дитина дочекається тата та маму, нехай новий рік буде роком для перемоги. Все буде Україна!» – говорять вони.

@user4228451410256 Шановні українці, вітаємо вас з прийдешнім новим роком! Бажаємо мирного життя та процвітання! Перемоги нам! #новийрік2024 #украина #україна🇺🇦 #славаукраїні #зсу #казахиукраины🇺🇦🇰🇿 #казахи #всебудеукраїна🇺🇦💙💛 #діти #казахстан ♬ оригинальный звук - Aliya

Користувачі звернули увагу, що дітки дуже гарно говорять українською.

На привітання відреагували воїни ЗСУ. «Привіт вам від ЗСУ і взаємні привітання, після перемоги зустрінемось за одним столом і відсвяткуємо по повній» та «Дякую вам за підтримку України. Ми разом ЗСУ» – йшлося у коментарях.

Інші користувачі подякували діткам-казахам: «Дякуємо за ваші щирі побажання, маленькі сонечка! Нехай все так буде! Процвітання вам від щирого серця», «Боже, які зайчики, аж сльози на очах з першої секунди цього відео, дякуємо любі за теплі побажання», «Дякуємо, рідненькі!!!! Бережіть себе, манюні, і цініть рідних і мирне життя! Щоб ніколи вам не довелося пізнати горя», «Щиро дякую вам за такі чудові вітання. Хочу подякувати вашим батькам, вони щирі та добрі люди. Низький уклін».

Відео також перерепостили до соцмережі Х, де воно стало популярним. Користувачка, яка його опублікувала, подякувала діткам: «Це наймиліше, що я бачила за останні дні. Дякую Вам. Від щирого серця. Дякую Казахстан за таку неймовірну підтримку. Я захоплююсь вашою красою. Як зовнішньою, так і душевною, ви прекрасні!»

Читайте також: Старець-віщун назвав рік, коли переможе Україна (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel