Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Відомий волонтер з Волині розповів про запити військових на передовій

Волонтери

Фото: Insider Media

Відомий волонтер з Волині розповів про запити військових на передовій

Волинський волонтер Сергій Добродомов, відомий як Дєд Волинь, продовжує невтомно допомагати українським військовим на передовій

Про Дєда Волинь в інтернеті пише небагато, та й сам він вважає себе непублічною постаттю, однак про нього багато хто чув. Він привертає увагу активною діяльністю та безпосереднім підходом до допомоги військовим ще з 2014-ого. 

Про це йдеться в інтерв`ю Insider Media.

Він зазначає, що для нього найважливіше — це не визнання чи популярність, а конкретні результати й практична допомога.

« Я їжджу з 2014 року не по тилам, а на передову. Ось зараз я поїхав з Лиману, був у хлопців наших з 100-ї бригади 51-му, 53-му батальйонах. Те, чи знають мене публічно в інтернеті, чи не знають… Добре, що мене знають хлопці в ЗСУ. Вони звертаються до мене просто, нам не потрібно ніяких посередників. У мене для всіх відкритий номер телефону. Хто хоче дзвонити, хай дзвонить, я завжди на зв’язку», – розповідає волонтер.

Дєд Волинь зауважив, що за 10 років волонтерства запити військових змінилися: тепер головне — це не їжа, а необхідні речі для безпеки та бойової ефективності.

Добродомов залишається практичним та реалістичним, наголошуючи на необхідності конкретної та відповідальної допомоги. Волонтер закликав допомагати ЗСУ, вказавши на актуальні запити на конкретні предмети, такі як: автолавети, дрони, тепловізори, комплекти шин, запчастини.

Завершив інтерв'ю словами «Не зупиняємося, працюємо далі», відображаючи свою безпосередню залученість до волонтерської справи та готовність продовжувати свою роботу для підтримки військових на передовій.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: За втручання прокуратури сховище на 1000 осіб у Луцьку зобов'язано привести в стан готовності.

У Луцькому районі 17-річний юнак побив до смерті чоловіка.

У місті на Волині молодий хлопець випав із п’ятого поверху.

Війна забрала ще одне життя: в бою загинув Герой з Волині Самолюк Степан.

Реклама Google

Telegram Channel