Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
На Волині організували благодійний концерт заради допомоги онкохворим дітям

Жителі та гості міста мали можливість насолодитись незвичайним багатоголоссям Церковного камерного хору CREDO.

Волинь-нова

На Волині організували благодійний концерт заради допомоги онкохворим дітям

Благодійний концерт за участю Церковного камерного хору CREDO відбувся сьогодні, 7 січня, у Ківерцях

Захід пройшов у місцевому костелі Пресвятого Серця Ісуса Христа. Мета - зібрати кошти для дітей, які ведуть боротьбу за життя із важкими недугами. Організував концерт Благодійний фонд «З Богом у серці». Поруч діяв благодійний ярмарок, де можна було придбати різдвяну продукцію, щоб і себе та близьких потішити, і допомогти дітям, які мужньо долають важкі захворювання.

Жителі та гості міста мали можливість насолодитись незвичайним багатоголоссям Церковного камерного хору CREDO. У їх виконанні звучали колядки різними мовами світу. Хор, який вже довгі роки відзначається своєю вишуканістю та високим професіоналізмом, вражав красою і глибиною звучання. Колектив був заснований у 2009 році як церковний хор при храмі Холмської ікони Божої Матері у Луцьку. Керівник хору – Катерина Токало. Камерний хор «Сredo» налічує понад двадцять учасників, які є парафіянами храму та представниками творчої інтелігенції міста. Колектив разом із тим веде активну концертну діяльність як на теренах Волині, так і за її межами. 

Зачаровувала у костелі також і піднесена органна музика у виконанні Богдани Горохоль.

Завдяки таким благодійним заходам, що розгортаються щораз у різних локаціях, Фонд має змогу реагувати швидко та вчасно, коли зʼявляються вкрай термінові запити та невідкладні дитячі потреби, які не можуть чекати на окремий збір, - зазначає засновниця і директорка Благодійного фонду, який опікується онкохворими дітками, Марія Бадалян.

Ці світлі різдвяні дні особливо спонукають до добрих справ та піклування про тих, хто цього потребує. Тому Благодійний фонд «З Богом у серці» запрошує усіх свідомих та чуйних людей до цієї спільної світлої мети.

 
 

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: «Людина 2023 року» – волинянка Ольга Назарчук: її 4 сини, зять і 2 внуки захищають Україну!

Реклама Google

Telegram Channel