Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У навчальному закладі на Волині під час канікул  плетуть маскувальні сітки

Наближаємо Перемогу разом!

Фото: Фейсбук.

У навчальному закладі на Волині під час канікул плетуть маскувальні сітки

Викладачі та працівники Шацького лісового фахового коледжу під час канікул щодня виготовляють маскувальні сітки та окопні свічки для ЗСУ

Допомагають волонтерити й студенти. На сьогодні зроблено всього дуже багато та відправлено на передову для захисників і захисниць. Але потреба у цьому є й надалі.  

Про це інформують у Шацькому лісовому фаховому коледжі ім. В. В. Сулька.

Долучаються до корисної справи чимало людей: і небайдужі мешканці Шацької громади, і з інших регіонів України - хто матеріалами, хто коштами.   

Адже для такого волонтерського виробництва необхідні вторинні матеріали. Зокрема, для плетіння маскувальних сіток потрібна тканина чи вживаний одяг зеленого, коричневого, чорного, сірого та білого кольорів, а також - сама сітка. Для виготовлення окопних свічок - порожні бляшані банки, скручений картон від старих коробок, віск чи парафін. У коледжі закликають і надалі допомагати у зборі необхідних матеріалів, адже замовлень від військових є багато.  

«Продовжуємо спільними зусиллями активно працювати далі! Нашим захисникам на передовій зовсім не солодко. Вони щодня тримають оборону на лінії фронту, ризикують найціннішим – здоров'ям та життям. Просимо і закликаємо небайдужих мешканців громади долучитися до збору необхідних матеріалів: бляшані банки, картонні коробки, віск, парафін, тканини – зеленого, коричневого, чорного, сірого, білого кольорів та сітки, а також для виготовлення шрапнелей на фронт потрібні використані бензопильні цепи. Тому що підтримка – це також зброя. Наближаємо Перемогу разом!», - йдеться у дописі на фейсбук-сторінці закладу.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Громада на Волині передала на передову автомобільні шини.

Реклама Google

Telegram Channel