Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На кордоні Волині з Польщею затримали двох чоловіків

Ухилянтам не пощастило...

Фото – Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На кордоні Волині з Польщею затримали двох чоловіків

У пункті пропуску «Ягодин – залізнична станція» прикордонники не дозволили виїхати у «службове відрядження» двом ухилянтам з підробленими  документами

На кордоні з Польщею у пункті пропуску «Ягодин-залізнична станція» прикордонники Волинського загону впродовж доби викрили дві спроби незаконного перетину кордону.

За підробленими документами покинути межі України намагалися чоловіки віком 21 та 23 роки.

Як розповіли у Держприкордонслужбі, на прикордонний контроль подорожні надали інспекторам посвідчення про відстрочку від призову, тимчасові посвідчення військовозобов’язаного, посвідчення спеціаліста по забезпеченню діяльності однієї із сільських рад Київщини та накази про службові відрядження. Вивчаючи ці документи, прикордонники за певними ознаками помітили, що папери сфальсифіковані. Крім того, правоохоронці з'ясували, що обоє ухилянтів не є працівниками зазначеної в документах установи.

Про виявлені кримінальні правопорушення за ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» прикордонники повідомили співробітників Нацполіції.

Назагала від початку цього року на волинських пунктах пропуску прикордонники уже виявили десяток документів з ознаками підробки.

Читайте також: Кварталівці як були гнилими, такими і залишились….

Реклама Google

Telegram Channel