Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Безугла про вихід зі «Слуги народу»: «Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна»

«Я продовжу підтримувати ініціативи Президента».

Фото із сайту censor.net.

Безугла про вихід зі «Слуги народу»: «Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна»

Сенсація у стінах українського парламенту

На це ніхто не очікував: нардепка Мар’яна Безугла повідомила, що написала заяву про вихід з фракції та партії «Слуга народу».

«Я написала заяву на вихід з фракції та партії «Слуга народу», – написала нардепка на своїй сторінці у Facebook. – «Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину».

Також Безугла додала, що їй «не потрібна квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки оборони та розвідки» за умов, які нібито їй нав’язують.

При цьому вона заявила, що «підтримує президента» і залишається «мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобовʼязаннями відкритості та роботи з громадянами».

Як відомо, на засіданні Верховно ї Ради 10 січня народні депутати не змогли внести в порядок денний засідання парламенту питання звільнення Мар’яни Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки та оборони.

Читайте також: Залужний поборов Безуглу: у Верховній Раді зареєстрували постанову про відкликання нардепки з посади у комітеті.

Реклама Google

Telegram Channel