Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Відзначити почесною грамотою»: директорка Волинської інфекційної лікарні йде з посади

Засідання комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Фото Волинська обласна рада.

«Відзначити почесною грамотою»: директорка Волинської інфекційної лікарні йде з посади

Галина Морочковська подала відповідну заяву

Члени постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства у ході нинішнього засідання розглянули кадрове питання.

Депутатів поінформували, що до апарату ради надійшла заява т.в.о директора КП «Волинська обласна інфекційна лікарня» Галини Морочковської про звільнення її від виконання обов’язків, інформує обласна рада. У зв’язку із цим члени комісії рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити Галину Морочковську із займаної посади з 22 січня цього року. До призначення нового директора в установленому законом порядку виконання обов’язків керівника обласної інфекційної лікарні депутати радять покласти на медичного директора цього закладу, депутатку обласної ради Любов Сербу.

«Ми висловлюємо Галині Василівні вдячність за багаторічну сумлінну працю у цій лікарні на різних посадах. Тисячі волинян завдячують їй збереженим здоров’ям. Вона професіонал з великої літери. Тому, на моє переконання, комісії варто також рекомендувати голові обласної ради відзначити її почесною грамотою», - таку пропозицію, яка була одноголосно схвалена більшістю, озвучив присутній на засіданні комісії заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт.

Реклама Google

Telegram Channel