Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Львові з нагоди Дня Соборності України встановили патріотичний рекорд

Слава Україні! Героям слава!

Фото – Максим КОЗИЦЬКИЙ.

У Львові з нагоди Дня Соборності України встановили патріотичний рекорд

На площі біля Львівського театру опери та балету урочиЙого приурочили до Дня Соборності України, проголошення 105-ї річниці Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської народної республіки

 21 січня з нагоди Дня Соборності в центрі Львова встановлюють рекорд України – студенти ліцею імені Героїв Крут розгорнуть найбільший синьо-жовтий прапор із тисячами підписів військових, в тому числі Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

О 14:30 год на площі біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької розпочався перфоманс «Мій найцінніший прапор».

«Найбільший Державний прапор України з підписами дітей, волонтерів, освітян, митців і наших хоробрих воїнів – тих, завдяки кому ми є, прапор, який об'їхав майже кожен куточок фронту і ввібрав в себе прагнення тисяч наших співвітчизників, биття тисяч сердець, розгорнули у центрі Львова. Цей стяг – символ єдності, завдяки якій Україна виборює перемогу. Разом ми сильні. Відстоїмо себе та нашу землю. Україна – Соборна», – написав пізніше голова ОВА Козицький.

Рекорд України вдалося встановити у категорії «Найбільший український прапор із побажаннями від військових та дітей зібраних по всій Україні та лінії фронту». Урочистості завершились виступом військового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Слава Україні! Героям слава!
Слава Україні! Героям слава!

 Фото – Максим КОЗИЦЬКИЙ.

Фото – Максим КОЗИЦЬКИЙ.

 Побажання на синьому полотні писали діти, публічні люди, волонтери, благодійники, освітяни та культурні діячі. Жовте ж полотно підписали українські військові, які перебувають на лінії фронту.

Читайте також: Ті, хто тисне на журналістів та бізнес, дають пас нашим недругам – Петро Порошенко.

Реклама Google

Telegram Channel