Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Волинські спортсмени привезли нагороди з чемпіонату України у Києві

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волинські спортсмени привезли нагороди з чемпіонату України у Києві

У столичному легкоатлетичному манежі КМШВСМ 20-21 січня відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні, а також чемпіонат України з багатоборства серед дорослих, молоді та юніорів

Участь у змаганнях взяли 405 атлетів із 23-х регіонів, серед яких і спортсмени з Володимира. У програмі змагань були бігові дисципліни, спортивна ходьба, естафетний біг, стрибкові дисципліни, штовхання ядра, багатоборства.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Під час відкриття змагань виконуюча обов’язки Президента ФЛАУ Ольга Саладуха вручила відзнаки тренерам та спортсменам за підсумками сезону 2023 року.

Також закладам фізичної культури і спорту передали жердини від Фонду Солідарності Всесвітньої Атлетики. Загалом 34 жердини вручено спортивним закладам, лідерам національної збірної команди та чисельним групам юних стрибунів і багатоборців, у тому числі й багатоборцям Володимирської ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича, які отримали жердину, планки для стрибків з жердиною і у висоту.

За підсумками змагань»бронзу» отримали: Максим Зейналян у 7-борстві, U-23 (тренери: Петрук В.П., Петрук О.В.) та Артем Щербина у 7-борстві та в особистому змаганні U-20 (тренери: Петрук В.П., Петрук О.В., Лазарук).

Вітаємо спортсменів із високими досягненнями!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Всеукраїнські шкільні ліги: як проходить перший етап на Волині (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel