Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волиньрада за вагомі здобутки і перемоги відзначили юних екологів

У 2023 році близько 200 юних екологів Волині стали переможцями та призерами всеукраїнських конкурсів.

Фото: Фейсбук.

Волиньрада за вагомі здобутки і перемоги відзначили юних екологів

Обласний еколого-натуралістичний центр влаштував традиційне свято для вихованців центру та його філій – переможців обласних, всеукраїнських конкурсів та міжнародних екологічних проєктів

Захід відвідали голова Волинської облради Григорій Недопад, депутатка Волиньради, ректорка Академії рекреаційних технологій і права Людмила Стасюк, представники освітянської спільноти.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Очільник облради подякував юннатам за їхню наукову та практичну роботу в галузі екології та побажав і надалі продовжувати досліди з гармонізації довкілля.

«Війна приносить багато лиха людям і ще більше – екології. Ми усі бачили, якими були наслідки підриву Каховської ГЕС, що лишилося після цієї катастрофи. Ми знаємо, скільки території України заміновано, скільки знищено лісів і сільгоспугідь. Тому ваші наукові дослідження і практичні напрацювання дуже важливі, - зазначив Григорій Недопад. – Я вірю, що ви будете й надалі розробляти нові проєкти та представляти їх не лише на всеукраїнському, а й на міжнародному рівнях».

Також Григорій Недопад нагородив переможців всеукраїнських та міжнародних еколого-натуралістичних конкурсів подарунками, а їх наукових керівників – подяками голови обласної ради. Очільник Волиньради, зокрема, відзначив дев’ятикласницю Соломію Сірук та методиста Ірину Стрільчук, одинадцятикласницю Катерину Шевчук та керівницю гуртків Тетяну Бортнік, Анну Мороз та керівника гуртка Сергія Голуба, восьмикласницю Аріну Коцирій та її наставницю Світлану Буднік, учениць Заборольського ліцею Іванну Хотинську, Ольгу Сірець, Христину Бегаль та педагогиню Жанну Макогон.

Загалом у 2023 році близько 200 вихованців еколого-натуралістичного центру та його філій стали переможцями та призерами всеукраїнських конкурсів. Крім того, команди учнівських лісництв центру вибороли два гран-прі у всеукраїнських зльотах юних лісоводів.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У громаді на Волині кращих спортсменів відзначили стипендіями.

Реклама Google

Telegram Channel