Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
ЗСУ намагаються розширити плацдарм на лівому березі Херсонщини

Переможемо.

Фото ТСН.

ЗСУ намагаються розширити плацдарм на лівому березі Херсонщини

Росіяни намагаються там безперервно контратакувати, однак успіхів не мають

ЗСУ на півдні намагаються об'єднати усі плацдарми в один, щоб відкинути війська РФ.

Про це в ефірі «Еспресо» сказав Іван Тимочко, військовослужбовець та голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ, пише ТСН. 

«Там є декілька плацдармів, які зайняли наші війська, зокрема Кринки, Козача Лопань, Антонівський міст. Зараз ЗСУ на цьому напрямку намагаються об'єднати усі плацдарми в один загальний для того, щоб відкинути по можливості пізніше вглиб російські війська», — повідомив Тимочко.

За його словами, якщо ці плацдарми будуть достатньо розширені, ЗСУ планують перекинути туди в необхідній кількості важку техніку і артилерію: «ЗСУ планують розширити плацдарм не лише в довжину, а також в глибину, ширину, в ряди противника».

Росіяни намагаються там безперервно контратакувати, але навіть самі російські воєнкори, проросійські аналітики, всі в один голос говорять, що надії, які вони покладали на генерал-полковника Михайла Теплинського, провалились, зауважив військовослужбовець ЗСУ.

«Окупанти розраховували на його «ударний кулак», створений з десантних військ, який мав наші війська скинути у Дніпро і знищити за години. Теплинський не справився зі своїм завданням і тепер його взагалі починають називати ще одним «м'ясником» у російській армії», — додав Тимочко.

Реклама Google

Telegram Channel