Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Ковелі після спільної молитви настоятель з парафіянами захисникам вручили дрон

Протоієрей Василь Мичко подякував командирам та бійцям 100-ої бригади ТрО за щоденний подвиг.

Фото: Фейсбук.

У Ковелі після спільної молитви настоятель з парафіянами захисникам вручили дрон

Духовенство та парафіяни Свято-Благовіщенського собору міста Ковеля з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну надають потужну фінансову і матеріальну підтримку ЗСУ

Днями у храмі відбувся молебень за здоров’я, збереження життя українських захисників, й, зокрема, волинян-воїнів 100-ої бригади ТрО, які на передових позиціях виборюють територіальну цілісність і суверенітет Української держави в боротьбі з російським агресором.

Про це інформує Ковельська РВА.

Настоятель собору – декан Благовіщенського округу Православної Церкви України, протоієрей Василь Мичко разом з очолюваною релігійною громадою сьогодні є одним з лідерів волонтерського руху на Ковельщині. До спільної молитви долучились начальник Ковельської районної військової адміністрації, перший заступник голови РВА, заступник голови районної ради, командир військової частини А7028, командир 54-го батальйону цієї частини, військовослужбовці 100 бригади ТрО, які наразі перебувають у короткотермінових відпустках, представники громадськості району, парафіяни храму. 

Протоієрей Василь Мичко подякував командирам та представникам особового складу 100-ої бригади ТрО за щоденний подвиг в ім’я свободи і незалежності України та запевнив у подальшій підтримці захисників. 

Священник також передав командирові військової частини А7028 квадрокоптер DJI MAVIC 3T, придбаний за пожертви вчителів і учнів ЗЗСО «Ліцей № 7 м. Ковеля», викладачів і студентів Ковельського фахового медичного коледжу та парафіян храму.

На придбання вкрай необхідного для військових «птаха» колектив ЗЗСО «Ліцей № 7 м. Ковеля» передав 55 тис. грн., колектив Ковельського фахового медичного коледжу – 10 тис. грн., віряни Свято-Благовіщенського собору – 95 тис. грн. Як зазначають у дописі, це перший швидкий результат нещодавньої зустрічі керівництва 100-ої бригади ТрО, районної влади та представників релігійних організацій Ковельщини.

Командир 100-ої бригади ТрО подякував благодійникам за подарунок, за постійну допомогу й підтримку, що дозволяє нашим воїнам завдавати нищівних ударів по ворогу, сприяє збереженню життя особового складу.

Командир 54-го батальйону 100 бригади ТрО вручив Подяку парафіянкам Свято-Благовіщенського собору за невтомну працю з виготовлення маскувальних сіток, завдяки яким у великій мірі вдається захистити наших воїнів на лінії бойового зіткнення.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel