Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні лютий дарує квіти іменинниці з Горохівщини

З роси вам і води, імениннице!

Фото Лесі Влашинець.

Сьогодні лютий дарує квіти іменинниці з Горохівщини

Рідні, друзі, знайомі, односельчани шукають у серцях найгарніші слова, щоб побажати здійснення всіх мрій Оксані ДЕМЧУК - вродливій жінці й умілій господині

Шановна Оксано Григорівно! Прийміть щирі вітання з Днем народження!

Посада шеф-кухаря вимагає не тільки вміння смачно готувати для чималого товариства Горохівського психоневрологічного інтернату, що Вам вдається неперевершено, а й бути лідером серед колег. 

 

 Усе в дарованому Богом дні Ви робите  щиро й з повагою до всіх, хто йде з Вами поруч життєвою дорогою, тому працювати з Вами неймовірно приємно. Знаємо вас завжди доброзичливою, щедрою на хороші слова й мудрі поради, привітно усміхненою й невтомною, якщо потрібно допомогти друзям, підтримати колег, заспівати гарну пісню й поділитися радістю чи смутком. Від Вашого світлого погляду, здається, розцвітають квіти, а золоті руки воістину творять кулінарні шедеври.

Ми бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я, миру в серці й Україні й Божої любові. Нехай усе у Вас буде гаразд! Багатійте лише хорошими подіями, роками, людьми, а ми завжди вдячні Вам за талант бути професіоналом своєї справи, і жінкою, веселкова вдача якої дарує людям добро! З роси Вам і води, імениннице!

Юлія КОВАЛЬЧУК, директорка Горохівського психоневрологічного інтернату, всі Ваші колеги, підопічні закладу й друзі з газети «Волинь».

А в дарунок прийміть від нас пісню:

 Читайте також: «У місті на Волині невдовзі відчинить двері новий молодіжний простір».

Реклама Google

Telegram Channel