Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Окупанти засудили 33 українських полонених на терміни від 27 до 29 років

Окупаційні суди в Донецькій і Луганській областях засуджують до тривалих термінів ув'язнення українських військових, які потрапили до російського полону.

Фото: www.pravda.com.ua.

Окупанти засудили 33 українських полонених на терміни від 27 до 29 років

Підконтрольний росії «Верховний суд ДНР» позбавив волі 33 українських військових із 36-ї бригади морської піхоти ВМС України та 17-ї танкової бригади ЗСУ терміном від 27 до 29 років у колонії суворого режиму

Російська сторона стверджує, що фігурантів справи визнали винними за статтями про жорстоке поводження з цивільним населенням, вбивство, замах на вбивство та навмисне пошкодження чужого майна.

Про це пише Українська правда.

Начебто з 24 лютого по 10 березня 2022 року українські військові обстріляли житлові будинки в населених пунктах Сартана, Саханка, Талаківка, Старий Крим, Заїченко та Дзержинське в Донецькій області. Через що загинув місцевий житель та постраждала жінка. У Слідчому комітеті рф назвали прізвища частини засуджених.

 36-та бригада морської піхоти ЗСУ брала участь у захисті Маріуполя на початку повномасштабної війни. Багато військовослужбовців потрапили до російського полону.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel