Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинуло 5 наших земляків

Ранок 8 лютого розпочинається зі страшної новини...

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинуло 5 наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

7 лютого в громадах Волинської області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще п'ятеро бійців з нашого Поліського краю.

Це – Роман Кондратюк, Валентин Бугайчук, Олександр Бондарук, Іван Соловей і Роман Мигдаль, інформує «Суспільне Луцьк».

Роман Кондратюк

Під час штурму позицій російських військових поблизу села Роботине на Запоріжжі загинув 34-річний військовослужбовець Роман Кондратюк. Це сталося торік влітку, до сьогодні бійця вважали зниклим безвісти.

Роман Кондратюк.
Роман Кондратюк.Фото – «Суспільне Луцьк».

 Загибель волинянина підтвердили завдяки експертизі ДНК, повідомили у Ковельській міськраді. У Романа Кондратюка залишилися матір, брат і батько, який теж служить у війську.

Роман Мигдаль

8 лютого у Підгайцівській громаді відбудеться прощання з військовослужбовцем Романом Мигдалем. Командира розвідувального відділення майже сім місяців вважали зниклим безвісти.

Роман Мигдаль.
Роман Мигдаль. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Відомо, що захисник загинув 21 липня 2023 року під час мінометного обстрілу в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. За місяць до загибелі Роман Мигдаль був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У захисника залишилися батьки, дружина і двоє дітей.

Олександр Бондарук

2 лютого під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув військовослужбовець Олександр Бондарук із села Залісся.

Олександр Бондарук.
Олександр Бондарук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 За даними Шацької громади, бійцю був 41 рік. У війську волинянин служив з березня 2022 року. Дату прощання з Олександром Бондаруком сповістять додатково.

Іван Соловей

Про чергову втрату також повідомили у Локачинській громаді — на передовій загинув захисник із села Привітне Іван Соловей.

Іван Соловей.
Іван Соловей. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Відомо, що старший сержант загинув в результаті російського обстрілу в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. У бійця залишилися дружина і доньки.

Валентин Бугайчук

Лучанин Валентину Бугайчуку було 37 років. Як повідомили в Луцькій міській раді, боєць служив на посаді такелажника евакуаційної групи господарчого взводу роти логістики.

Солдат загинув 6 лютого під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Діброва Луганської області.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: «Вражає, які «нори» риють вороги»: бійці «Люті» у Луцьку розповіли про передову.

Реклама Google

Telegram Channel