Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині освітянська родина бажає миру й усіх гараздів Євгенії Карп’як

З роси вам і води, імениннице!

Фото: Facebook.

На Волині освітянська родина бажає миру й усіх гараздів Євгенії Карп’як

Вітання з Днем народження не перестають линути звідусіль у місто Горохів

Доброзичливий погляд,  усмішка привітна, неголосна розмова, променисте мудрістю слово, лагідна вдача й серце гаряче,  вчительська доля, пісня в душі, до людей повага, проза й вірші, материнська ласка, бабусина казка, ідеї та плани, завзяття розмай,  на подвір’ї – трояндовий рай: такі поетичні й прозові віншування краяни дарують Євгенії Василівні букетами з нагоди її Дня народження.

Шановна імениннице, лідерко, берегине, подруго! Щиро вітаємо Вас із сокровенним святом!  Можна написати велику книгу про Вашу жіночу долю! Ваші хороші справи задля колег-освітян,  задля єднання в кожній шкільній родині й миру в рідній Україні – це великий і цікавий розділ в історії освіти Горохівщини, Волині, України. 

Дорожимо дружбою з Вами, цінуємо Ваш кожен почин, який неодмінно закінчується велелюдним визнанням. А ще всім, хто знайомий з Вами й  зачитується істиною неперевершеної Ліни Костенко - «Людина набито не літає… А крила має. А крила має!» - просто важливо знати, що Ви є!

Бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я, радості щодня в чудовій родині, а найважливіше – миру в рідній Україні. З роси Вам і води, шановна імениннице!

Друзі з Горохова й газети «Волинь».

А в дарунок прийміть від нас пісню, яку виконує Ваш улюблений народний аматорський колектив профспілок України «Освітянка» - хор, який величає Вас своєю берегинею:

 Читайте також: «Уродженка Волині переклала для італійців книгу свого земляка про Голодомор в Україні».

Реклама Google

Telegram Channel