Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Хто очолить Волинський обласний науковий ліцей

Під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку.

Фото Волинська обласна рада.

Хто очолить Волинський обласний науковий ліцей

Під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку йшлося про схвалення кандидатур на посади керівників двох освітніх закладів області

У роботі засідання взяв участь перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Так, депутати проголосували за погодження кандидатури Ірини Лозовської, яка стала переможницею конкурсу на зайняття посади директора обласного наукового ліцею, і рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду призначити її керівником освітнього закладу та укласти трудовий договір терміном на 6 років.

 

 Також під час комісії депутати розглянули питання щодо керівника обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді. Очільник цього закладу Богдан Бальбуза з перших днів повномасштабного вторгнення несе службу в лавах Збройних Сил України. У зв’язку з неможливістю виконання обов’язків директора центру депутати схвалили пропозицію покласти виконання обов’язків керівника закладу на заступника директора з адміністративно-господарської роботи Віталія Заянчуковського. При цьому варто зауважити, що увільнення Богдана Бальбузи від виконання обов’язків директора відбувається зі збереженням місця роботи і посади.

Окрім того члени профільної комісії рекомендували депутатам підтримати проєкт рішення ради «Про план роботи обласної ради на І півріччя 2024 року».

Реклама Google

Telegram Channel