Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Скільки порушників виявили під час рибоохоронного рейду на Волині

На порушників складено адміністративні протоколи.

Фото: facebook.com.

Скільки порушників виявили під час рибоохоронного рейду на Волині

10 лютого 2024 року волинські рибоохоронці спільно з інспектором Державної екологічної інспекції у Волинській області провели рибоохоронний рейд в місцях продажу водних біоресурсів у м.Рожище

Під час рейду перевірялась законність вилучення з природного середовища, дотримання порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного світу. В результаті виявлено два адміністративні правопорушення за ст. 88-1 ч.1 КУпАП.

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Так, на вул. Незалежності громадянин здійснював продаж водних біоресурсів (короп вагою 2,5 кг) без документів, які підтверджують законність вилучення цих об’єктів з природного середовища, факту купівлі, які видаються в установленому порядку.

На вул. Б. Хмельницького громадянин здійснював продаж водних біоресурсів (карась сріблястий вагою 12 кг та короп вагою 15 кг) без документів, які підтверджують законність вилучення цих об’єктів з природного середовища, факту купівлі, які видаються в установленому порядку

На порушників складено адміністративні протоколи за ст.88-1 ч.1 КУпАП, які скеровані до суду.

Закликаємо громадян бути пильними та не купувати рибу, яка продається на стихійних ринках без відповідних документів, невідомого походження та невстановленої якості.

Довідкова інформація:

Нагадуємо, що купівля риби невідомого походження та не встановленої якості може загрожувати здоров’ю громадян.

Стаття 88-1 КУАП визначає, що порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel