Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Збоченця Кіркорова відправили на фронт в Україну

Горітимуть вони у пеклі...

Фото – instagram.com/fkirkorov.

Збоченця Кіркорова відправили на фронт в Україну

Щоправда, поки тільки співати

Якого блазня кохала колись Алла Пугачова, скажіть, люди добрі?!

Співак Філіп Кіркоров вирішив якнайяскравіше продемонструвати свою відданість російської владі та підтримку війни проти України. 56-річний артист поїхав до так званої «ДНР», де відвідав поранених окупантів у лікарні в окупованій Горлівці.

Кіркоров подякував їм за «відчуття тилу» та заспівав, зокрема не постидавшись виконати пісню своєї тепер уже колишньої подруги Ірини Білик «Снег».

Відео з перформансом Філіпа, який цього разу утримався від блискіток, пір’я та решти розкоші вирвиоко, яку звикли на ньому бачити, опублікували Telegram-канали, інформує «Українська прада.TABLOID».

«У мене є моя країна, їхати нікуди не збираюся. Я живу тут, жив і житиму. В мене тут дім, в мене тут діти, в мене Бедрос - тато мій. Тому в мене дуже важливе почуття тилу, яке даєте ви», – цитує Кіркорова Meduza.

Зазначається, що в грудні Філіп ускочив у велику халепу, потусивши на «майже голій» вечірці блогерки Насті Івлєєвої. Після скандалу виконавця, як і інших учасників, стали «скасовувати» на росТБ. У лютому ЗМІ отримали список російських артистів, на яких поширюється неформальна заборона концертної діяльності, і Кіркоров у тому списку був.

Нагадаємо, Ірина Білик, чий дім під Києвом розмародерили росіяни, розказувала, як Філіп ігнорував її повідомлення в лютому 2022-го. Композиція «Снег», яку співачка колись подарувала Кіркорову, тепер звучить українською мовою.

Читайте також: На Заході України влаштували «голу вечірку».

Реклама Google

Telegram Channel